yükleniyor

Çağrı Merkezi / (0533) 540 26 34

DEKARASYON | Bahçeli ev Modelleri ve Tek Katlı Ev Tasarımları

Anasayfa / Haber ve Duyurular / DEKARASYON | Bahçeli ev Modelleri ve Tek Katlı Ev Tasarımları
Sevdiklerinizle Paylaşın

DEKARASYON | Bahçeli ev Modelleri ve Tek Katlı Ev Tasarımları

Müstakil ev yapıları arasında tek katlı ev seçenekleri, özel bir yer sağlıyor. Müstakil ev denildiğinde pek çok kişinin aklına villalar ya da dubleks konutlar geliyor. Doğa ile iç içe olmayı ya da bahçe işleri ile uğraşmayı sevenler için müstakil ev seçenekleri en ideal seçenekler arasında yer alıyor. Müstakil evler arasında tek kata sahip olan evler, en mütevazı seçenekler olarak görülüyor. Çok fazla yer kaplamadan hoş ve ferah ev seçeneklerini değerlendirmek isteyenler için tek katlı ev seçenekleri uygun görülüyor.

Dünya genelinde doğal yaşam alanlarının en iyi şekilde hissedilebildiği evler çoğu zaman tek kat olacak şekilde tasarlanıyor. Şehir kalabalığı nedeniyle merkezi alanlarda çok fazla tercih edilmese de tatil beldelerinde, orman içerisine ya da benzeri alanlarda pek çok tek kat tasarıma sahip ev karşımıza çıkıyor. Genellikle tek katlı ev tasarımları, sahip olduğu arsa ve evin genişliği ile değişecek şekilde yapılabiliyor. Özellikle geniş yeşil alana ve manzaraya sahip olan evler, ferah yapıları ile dikkat çekiyor. Hem kış hem de yaz aylarında güneş alabilmesi ile ev ortamının aydınlatılmasına büyük katkı sağlıyor. İç dekorasyonu bu aydınlık ortamı destekleyecek şekilde yapılarak, evlerin hem kullanışlı hem de estetik olması sağlanıyor. Açık tonlar kullanılarak yapılan dekorasyon ile evin ferahlığı kat kat artırılıyor. Kullanışlı eşyalar ile de ortamın güzelliğine destek sağlanıyor.

Bahçeli Tek Katlı Ev Modelleri

Şehir dışı alanlarda ve sayfiye yerlerinde tercih edilen tek katlı ev denilince akla gelen en önemli şeylerden bir tanesi evin bahçesi oluyor. Müstakil evlerin tercih edilmesinde en büyük etkiye sahip olan unsur da yine bu bahçeler olurken, kırsal alanlarda, tatil yörelerine yakın yerlerde ya da dağ evi gibi seçeneklerde inşa edilen bu tarz evlerin en kullanışlı olanları da bahçeli evler oluyor. Bahçe seçenekleri, evin tasarımına en büyük katkıyı sağlıyor. Bahçenin içerisinde kullanılan yeşil alanlar, tercih edilen ağaçlar ve çiçekler ile ortamın havasının değiştirilmesi mümkün oluyor. Özellikle bahçe işleri ile uğraşmayı sevenler için bu bahçeler rahatlama, stres atma ve iyi hissetme kaynağı olarak görülüyor.

Bahçe tasarımlarında önemli konular arasında kullanılan masa, sandalye ya da barbekü kısımları da bulunuyor. Doğa içerisinde oturarak dinlenmek, kitap okumak ve huzur bulmak isteyenler için bu alan en önem verilen yerler arasında bulunuyor. Ortamın doğallığına uygun masa ve diğer bahçe mobilyaları seçenekleri arasında seçim yapılarak uyumun sağlanması mümkün oluyor. Mangal yapmayı sevenler için de özel barbekü alanları ile güzel yemeklerin yapılması için olanaklar da oluşturulabiliyor. Uygun yere sahip olan bahçeler için süs havuzu seçenekleri, ortamın farklı bir havaya bürünmesi için kullanılabiliyor.

Tek Katlı Ev Seçenekleri Güvenli Midir?

Güvenlik, her yapıda önemli bir konu olduğu gibi tek katlı evler ile ilgili olarak da sorulan soruların arasında yer alıyor. Bu tasarıma sahip olan evlerin inşası da diğer yapıların inşasına benzer şekilde yürütülüyor. Temel yapılarının sağlam şekilde inşa edilmesi sonrasında yapının geri kalan kısımları bu sağlam yapı üzerine devam ediyor. İnşa edilen yerin özelliklerine göre belirlenen temel özellikleri ile özel olarak inşa edilen yapılar, yüksek katlı binalara göre daha güvenli şekilde kullanılabiliyor. Binanın inşa edildiği malzemenin ağaç ya da doğal taşlardan olması, güvenlik noktasında sorun oluşturmuyor. Yapı teknolojilerinin geldiği nokta değerlendirildiğinde, prefabrik yapılar da dahil olmak üzere her türlü tek kat şeklinde inşa edilen evler, rahat ve güvenli kullanım sağlıyor. Kullanılan kaliteli malzemeler ve profesyonel inşa süreci ile birlikte uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanılacak olan evler yapılabiliyor.

İlanlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın! (0533) 540 26 34

Copyright © 2016. Her Hakkı Saklıdır.